Chapter 18 - Part 2

De drog med sig Chaz, och Ryan, efter Alicias motsägelser, men hon förstod också tillslut att det skulle vara roligare med två till.

De satt i en ring på golvet med en flaska mellan sig och två kortlekar – en till sanning, en till konsekvens. Justin skyllde på att han inte hade någon fantasi. Ryan började att snurra flaskan. Bredvid honom satt Justin och bredvid Justin satt Alicia och höll i sin pojkväns hans. Ibland log dem mot varandra. Flaskan stannade tillslut på Chaz som inte var sen med att visa vad han tyckte om saken.

”Fuck!” Chaz stönade och gned sig i ansiktet. De andra skrattade.

”Why do I always have to start?” Ryan vinkade bort hans fråga och ställde istället en egen:

”Truth or dare?”

”Dare” svarade Chaz direkt och Ryan nickade. Han lutade sig mot korten och drog ur ett från leken. Lagom till att han tänkte vända på kortet öppnades dörren och in kom Alfredo.

”Did you forgot me?” Han flinande. Justin skakade på huvudet i ett skratt. Om det var någon Justin visste att Alfredo älskade, så var det den här leken. Han satte sig ner på Alicias andra sida och släppte henne inte med blicken.

”Aren't you too young for this game?” Alicia skakade på huvudet och skrattade. Justin log mot henne och kramade hennes hand lite hårdare.

”But you're just a baby” envisades Alfredo och fick Justin i skratt. Alicia tittade surt på sin pojkvän som inte var sen med att förklara sig.

”You're my baby.” Alicia skrattade och skakade sedan på huvudet. Justin tyckte att det var oerhört skönt att se henne le.

Plötsligt från ingenstans skrattade Ryan till – sådan här riktig skrattattack. Alla tittade undrande på honom.

”The... card” kläckte han ur sig mellan skrattet. Justin sträckte sig efter kortet och läste det sedan högt och tydligt.

”Send a porn-message to someone you have make out with.”

 

”I didn't even no that Chaz have make out with someone” sa Alicia i fnitter. Justin skrattade åt hennes kommentar, det gjorde Alfredo också. Chaz tittade surt på henne och Ryan... ja, han bara hatade henne som vanligt. Dock såg Justin att ett skatt ifrån Ryan inte var långt borta.

”Couldn't we have start a little bit kinder?” Alla skakade på huvudet och fick se Chaz stönade igen. De satt bakom honom och skrattade i soffan. Han satt framför dem med sin mobiltelefon uppe.

 

Efter mycket skratt, stönande och bedjande om nåd, fick dem äntligen iväg det där smset. Vad som stod i vill ni inte änns veta.

Därefter satte de sig i ringen igen och snurrade på flaskan. Denna gång blev det Alfredos tur att svara.

”Truth or dare?

”Dare” svarade han självsäkert. Chaz tog upp ett kort, och det visade sig att Alfredo hade tur.

”Take off optional clothes.”

Easy.” Alfredo ryckte på axlarna och drog av sig tröjan. Ingen gav större uppmärksamheten åt honom ändå, inte änns Alicia. När Justin tittade på henne såg hon lugn och oberörd ut. Hm, var hon lika lugn på insidan?

 

Tredje gången gillt gick till Ryan.

”Truth or dare?”

”Hm... truth.” Efter att alla hade ropat fegis till honom ändrade han sig tillslut. Alfredo drog upp ett kort från konsekvenshögen.

Make out for five minutes with someone from the opposite sex.” Alla gjorde oh-ljud och tittade på Alicia. Justin drog henne genast intill sig. Ryan låtsades att han skulle kräkas och Justin gav honom genast sura blickar.

No” muttrade han, kramade hårdare om Alicia och Alfredo skrattade.

You know the rules, Justin.” Alicia tittade bedjande på honom med sina stora, fina ögon. Justin suckade. Hennes ögon, som han egentligen inte kunde motstå, kunde inte få reglerna att försvinna.

It just a game” mumlade han mot hennes läppar innan han kysste dem mjukt och hjälpte henne sedan att resa på sig. Alicia tittade tacksamt på honom innan hon tveksamt gick mot Ryan. Det märktes att hon inte gillade honom.

 

En minut, två minuter. Ah, Justin trodde att han skulle bli tokig. Killarna hade tillslut gått med på att skicka ut Alicia och Ryan ur rummet. De hade förhoppningsvis förstått hur svårt det var för Justin, och hur ont det gjorde. Det räckte med att han visste att hans flickvän stod på andra sidan och väggen och hånglade med hans bästa vän. Han behövde inte se det också.

 

Tillslut kom de tillbaka. Alicia gick raka vägen ner till Justin och satte sig i hans famn. Justin kunde andas ut. Hon gav inte Ryan eller någon annan en blick, men Justin kunde lova att alla tittade på henne.

Are you alright?” frågade han mjukt och försiktigt. Alicia mumlade och lutade sig tillbaka i hans famn.

I'm always okey when you with me.” Det lät nästan som någon typisk raggningsreplik Justin skulle kunna använda sig av. Orden fick Justin att lysa upp i ett leende och krama henne hårdare. Han behövde inte oroa sig. Hon hade inte fallit för Ryans charm. Det var bara en kyss. Det betydde ingenting. Alicia visade sina känslor så på ett tydligt sätt, och Ryan... ja, han bara satt där. Justin antog att dem båda hatade varandra precis lika mycket som tidigare, men denna gång var Justin betydligt gladare över det än tidigare. Han ville inte änns tänka på om det hade varit tvärtom. Uh.

 

Det var troligen det minst kärleksfulla hånglet Ryan någonsin upplevt. Det var lågt ifrån det man egentligen kallade hångel. Att hångla innebar att ta på varandra, tyckte han. Om det inte hade varit Alicia som stått framför honom, hade han nog tagit på flickan också. Problemet var att det var Alicia. Problemet var också att Ryan vågade inte då. Tänk om han gjorde någonting sådant dumt som fick henne att rygga undan. Kanske skulle hon till och med gå och skvallra för Justin, hennes kära pojkvän. Ryan rös vid bara tanken. Han kände sig äcklad – äcklad av att hans bästa vän var pojkvännen. Om det inte varit så, hade Ryan troligen slagit till honom. Inte framför Alicia, nej, det skulle han aldrig ha vågat. Tänk om hon skulle få för sig att han gillade henne, ha! För det gjorde han ju inte, nej...

 

Trots att hånglet var som det var, hade Ryan aldrig upplevt något mer underbart. Alicias lena läppar mot hans. Söttman fick honom helt lustfylld och beroende av mer. Han ville ha mer. Han behövde mer. Hela tiden fick han påminna som om att detta var fel. Det var Alicia Dawson han stod framför. Det var Alicia Dawson nätta kropp han ville låta sina händer smeka överallt på. Det var Alicia Dawson han bara ville trycka upp mot väggen och krångla av henne tröjan. Detta var inte normalt. Detta var helt sjukt.

 

Ryan vägrade, även om han hade vetat sedan länge. Han hatade Alicia. Varför var hon tvungen att vara så vidrigt fin, vacker och ja, allt det där som hon inte fick vara i hans ögon. Varför kunde han inte bara se hennes mindre bra sidor? Svaret var enkelt. Han såg så mycket mer hos henne än bara en tjej med blond hår som vågade stå upp för sig själv. Han såg dem där smilgroparna man inte la märke till – i alla fall inte i första taget. Han såg dem där strecken i pannan hon fick när hon blev arg som var så förbannat sexigt. Nej, han fick inte tänka såhär. Ryan bestämde att han i kväll skulle slå till sig själv riktigt hårt. Kanske skulle han fatta då. Kanske skulle han förstå att den han såg mest, som han ville se minst, hatade honom lika mycket som han insett att han inte hatade henne.

 

En skakig Ryan gick tillbaka till dem andra. Han hoppades på att ingen skulle märka någonting. Alicia gick såklart direkt till Justin som tittade på henne med omtänksamma ögon. Ryan slängde två avundsjuka blickar mot deras håll innan han slog sig ner bredvid Chaz igen. Chaz dunkade till honom i ryggen och mumlade sedan tyst så att bara de skulle höra.

Too bad that she's Justin's, huh!?” Utan att tänka sig för mumlade Ryan ah. Fan, nu visste Chaz.


Kommentarer
Postat av: Sonja

Fin blogg!:D Kika gärna in på min bieber novell!:) Skulle verkligen göra min dag! http://jssmn.blogg.se

Kram! <3

2012-01-14 @ 22:10:11
URL: http://jssmn.blogg.se/
Postat av: L

du är grym, längtar redan tills nästa!! :D

2012-01-15 @ 13:06:45
Postat av: Anonym

när kommer nästa? ;)

2012-01-16 @ 13:06:27
Postat av: Cherry ♥

Jättebra skrivet :D <33

2012-01-17 @ 14:38:15
Postat av: ellen

jag började läsa idag och din blogg ÄGER!

2012-01-18 @ 09:40:06
URL: http://ellennell.devote.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback